fbpx

Telefonie:

In procesul de abonare vei înregistra numărul tău de telefon mobil sau fix în reteaua noastră. Apoi, de pe acest telefon, formezi un număr de access din SUA sau Canada, urmat de numărul din România la care dorești să suni.
De exemplu, dacă folosesc numarul de acces din New York și apoi vreau să sun în Bucuresti, formez 646-687-6870 (numărul de access din New York) și apoi, cand sunt întrebat, formez 031-810-6000 (numarul din București la care vreau să sun).
Dacă dorești să memorezi această secventă pe telefonul tău mobil, citește instrucțiunile de mai jos.
Lista completă a numerelor de acees o găsești aici
Numere de acces
.

La abonare, primești un număr de telefon românesc, la care poți fi sunat din toate retelele majore de telefonie fixă sau mobilă din România, la tarife locale. Cei care te vor suna vor fi taxați la tariful normal din România.

Apelurile venite din România sunt absolut gratuite. Unlimited Romania nu taxează pentru apelurile primite.

Va trebui să memorezi intreaga secvență, incluzând numărul de acces și numărul destinație din România, in formatul <număr_de_acces>,,<număr_destinatie># , unde “,” reprezintă o pauză. Nu uita diezul (#) de la sfârsit.

De exemplu, dacă folosesc numărul de access din New York și vreau să sun in Pitești, memorez asa: (646) 687-6870,,0248333444#

Unlimited Romania
Canale romanesti
ProTV

Apelurile catre Romania sunt gratuite, în număr nelimitat, în conditiile respectării “Termenilor de utilizare” . Apelul catre numărul de access poate fi taxat de către furnizorul tău de telefonie fixă sau mobilă din SUA sau Canada. Majoritatea clientilor nostrii au minute nelimitate în SUA, respectiv Canada, deci nu vor fi taxați suplimentar și pot folosi orice număr de acces doresc.

Serviciile Unlimited Romania sunt disponibile în Statele Unite și Canada. Dacă ai pe telefonul tău mobil sau fix minute nelimitate in SUA, respectiv Canada, poți folosi serviciile noastre prin oricare din numerele de access.
Dacă furnizorul tău de telefonie nu oferă minute nelimitate, te rugăm să ne contactezi aici , pentru a studia posibilitatea instalării unui număr de access cat mai aproape de tine.

Abonare/Plati:

Abonamentul Unlimited Romania costă $9.99 (USD) pe lună și include convorbiri telefonice nelimitate cu Romania în toate rețelele fixe sau mobile, în conformitate cu “Termenii de utilizare”.

La abonare este necesar să înregistrezi în sistemul nostru un card de credit valid cel puțin 60 zile. Costul abonamentului va fi dedus lunar din acest card, fară intervenția ta. Trebuie doar să te îngrijești să ai tot timpul înregistrat un card de credit valid.

Unlimited Romania nu stochează detaliile cardului de credit, ci foloseste procesatori de plată de renume în industrie, cu experiență bogată în securitate, cum ar fi Stripe.com © și Intuit.com ©. Tranzacțiile tale sunt encriptate și securizate pe baza celor mai recente protocoale de securitate existente.

Poți renunța oricând la abonament, printr-un simplu email sau un apel la numărul de suport. Plata abonamentului se face în avans, la începutul fiecări luni și Unlimited Romania nu returnează banii pentru eventualele servicii nefolosite.

Foarte ușor de folosit

De pe telefonul tău mobil sau fix suni la un număr de acces din zona ta și, de acolo, mai departe în România. Poți memora întreaga secvență (numărul de acces + numărul românesc) în agenda ta și apoi apelurile se efectuează cu un singur click.

Share