fbpx

Sună nelimitat în România

Poți suna nelimitat în România de pe telefonul tău fix sau mobil. Poți suna în orice rețea din rețea din România și nu numai. SUA, Canada și mare parte din Europa sunt incluse în abonamentul tău. De pe telefonul tău, formezi un număr de acces din SUA sau Canada și apoi, după o mică pauză, numărul românesc cu care vrei să te conectezi. Pentru a vedea cum poți memora aceste numere pe telefonul tău, consultă pagină de Întrebări Frecvente.

Abonează-te

Primește apeluri din România

Poți primi apeluri din România iar cel care sună este taxat local. Vei primi un număr de telefon românesc nelocalizat geografic la care poți fi sunat, la tarif normal, din majoritatea rețelelor de telefonie fixă și mobilă din România. Apelul telefonic va fi redirecționat către numărul de telefon fix sau mobil pe care îl precizezi la abonare.

Abonează-te
numar de telefon romanesc

Foarte ușor de folosit

De pe telefonul tău mobil sau fix suni la un număr de acces din zona ta și, de acolo, mai departe în România. Poți memora întreaga secvență (numărul de acces + numărul românesc) în agenda ta și apoi apelurile se efectuează cu un singur click.

Share